Економската директорка на Клиниката за токсикологија одби да зборува на македонски јазик, новинарите ја напуштија салата

Економската директорка на Клиниката за токсикологија Бесија Иљази денеска пред новинарите се обратила на албански јазик, одбивајќи да зборува на … Продолжи со читање Економската директорка на Клиниката за токсикологија одби да зборува на македонски јазик, новинарите ја напуштија салата