Еј од Србија ги испроси вакцините, ни во ЕУ се, ни во НАТО! Одете удавете се во Вардар со министерот!

Eeeх Зоки Зоки, се уби од плукање по Србите, за да им направиш ќеф на Бугарите, а гледаш, Србите повеќе … Продолжи со читање Еј од Србија ги испроси вакцините, ни во ЕУ се, ни во НАТО! Одете удавете се во Вардар со министерот!