Дурловски ја изведе македонската химна на „Гоцева вечер“ во Торонто

Македонскиот оперски пејач од светски глас Игор Дурловски синоќа присуствуваше на 49. „Гоцева – комитска вечер“ во Торонто, каде што … Продолжи со читање Дурловски ја изведе македонската химна на „Гоцева вечер“ во Торонто