Државни ресурси за партиски цели: СДСМ гласа по општини и домови на културата

СДСМ ги злоупотребува државните интитуции за избор на претседател на партијата.  Па така Мухамед Зекири се пофали дека гласал во … Продолжи со читање Државни ресурси за партиски цели: СДСМ гласа по општини и домови на културата