Доживотен затвор за убијците од „Монструм“

Судот ги прогласи за виновни и им одреди доживотни казни затвор на обвинетите Халил Демири, Африм Исмаиловиќ и Агим Исмаиловиќ, … Продолжи со читање Доживотен затвор за убијците од „Монструм“