Дома за утринска молитва, во џамија за Рамазан Бајрам, одлучи ИВЗ

Ријасетот на Исламската верска заедница во Македонија, поради обавувањето на намазот на Фитр Бајрам, донесе низа мерки, што треба да … Продолжи со читање Дома за утринска молитва, во џамија за Рамазан Бајрам, одлучи ИВЗ