Доктор Гривчева Старделова две години ги крши прaвните норми, а сите надлежни молчат

И покрај одлуката на Антикорупциската комисија дека директорката на Клиниката за гастроентерохепатологија и прв човек на Лекарската комора на Македонија, … Продолжи со читање Доктор Гривчева Старделова две години ги крши прaвните норми, а сите надлежни молчат