До 27 јануари незаконски да заврши ,,ТНТ“ за Огнен Ставрев да го добие ветеното унапредување во Апелација

Дали наградата што му е ветена на судијата Огнен Ставрев ќе му пресуди на ТНТ, прашува адвокатот на ексградоначалникот на … Продолжи со читање До 27 јануари незаконски да заврши ,,ТНТ“ за Огнен Ставрев да го добие ветеното унапредување во Апелација