Дисциплинска постапка против инспекторот Ѓорѓи Илиевски

Просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски на 19 јули треба да се појави пред дисциплинска комисија во Државниот просветен инспекторат (ДПИ). Дисциплинската … Продолжи со читање Дисциплинска постапка против инспекторот Ѓорѓи Илиевски