Директорката на Клиниката за кожни болести била на скијање во Алта Бадија, а држела и предавање на стотина колеги

Директорката на Универзитетската клиника за дерматологија примариус д-р Нина Цаца Биљановска била две недели на скијање во Италија, во престижниот … Продолжи со читање Директорката на Клиниката за кожни болести била на скијање во Алта Бадија, а држела и предавање на стотина колеги