Дипломатскиот советник на Заев Александар Ружин во слободно време се занимава со нумерологија

Дипломатскиот советник на Владата за економска, социјална и културна соработка со државите на Бенелукс, Александар Ружин, пред само пет години … Продолжи со читање Дипломатскиот советник на Заев Александар Ружин во слободно време се занимава со нумерологија