Димовски: СДСМ одлучила дека во јавното здравство треба да се инвестира 62% помалку од инвестициите кои ги правела Владата на ВМРО

СДСМ ги намалила за 62% средствата за капитални инвестиции во јавното здравство, предупредува поранешниот пратеник од ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски, споредувајќи … Продолжи со читање Димовски: СДСМ одлучила дека во јавното здравство треба да се инвестира 62% помалку од инвестициите кои ги правела Владата на ВМРО