Димитров: Неизвесно продолжувањето на работата на Македонско-бугарската комисија

Претседавачот на бугарскиот тим од Мешовитата македонско-бугарска експертска комисија за историски прашања Ангел Димитров изјави дека е неизвесно продолжувањето на … Продолжи со читање Димитров: Неизвесно продолжувањето на работата на Македонско-бугарската комисија