Димитров има мисија, нема да ја тужи „Република“

Министерот за надворешни работи Никола Димитров испрати изјава до редакцијата на „Република“, во која вечи дека е задоволен од одлуката … Продолжи со читање Димитров има мисија, нема да ја тужи „Република“