ДИК направиле хаос: Во струмичко Ново Село победила Алијанса на Албанците, во Карпош и Кисела Вода, ДУИ?

На страната на Државната изборна комисија на избирачки места кои се наоѓаат во Кисела Вода и Карпош може да се … Продолжи со читање ДИК направиле хаос: Во струмичко Ново Село победила Алијанса на Албанците, во Карпош и Кисела Вода, ДУИ?