Десет дена по трагедијата уште нема одговор на клучни 12 прашања, знаеме само дека „никој“ не е одговорен

И по десетина дена од несреќата, знаеме само дека Филипче и Заев не даваат оставка, додека истрагата нема одговор на … Продолжи со читање Десет дена по трагедијата уште нема одговор на клучни 12 прашања, знаеме само дека „никој“ не е одговорен