Делегатите на СДСМ за Стојко Пауновски: Го разрешивте бидејќи работеше по закон, тоа е голема грешка

Делегатите на СДСМ вчера на Конгресот му порачаа на раководството на партијата направило голема грешка што го смениле директорот на … Продолжи со читање Делегатите на СДСМ за Стојко Пауновски: Го разрешивте бидејќи работеше по закон, тоа е голема грешка