Деканката на Филолошки во својата програма планирала укинување на Катедрата за македонски јазик

Професорката Јасна Котеска и министерката за образование и наука, Мила Царовска, вчера влегоа во меѓусебна „пресметка“ на социјалните мрежи околу … Продолжи со читање Деканката на Филолошки во својата програма планирала укинување на Катедрата за македонски јазик