Дали поротничката Лилјана Ивановска Кочковска кривично ќе одговара за случајот „ТНТ“?

Итна вонредна седница на Судскиот совет не подоцна од 10 јануари на која би се констатирал престанок на мандатот на … Продолжи со читање Дали поротничката Лилјана Ивановска Кочковска кривично ќе одговара за случајот „ТНТ“?