Дали Иванов ќе се издигне над уцените на власта или ќе дозволи толку многу луѓе да гнијат по затворите?

Партизираното судство и политичкиот прогон на обвинетите или осудените во случаите на СЈО, но и на ОЈО се пред последниот … Продолжи со читање Дали Иванов ќе се издигне над уцените на власта или ќе дозволи толку многу луѓе да гнијат по затворите?