Да видиме кој е п*дер, а кој маж: Боки го прави пуздер Заев во јавно писмо со заканите за ликвидација, местењето избори, рекетот, Вице…

Бојан Јовановски од затвор испрати писмо до Зоран Заев во кое му поставува многу прашања и го потсетува дека чува … Продолжи со читање Да видиме кој е п*дер, а кој маж: Боки го прави пуздер Заев во јавно писмо со заканите за ликвидација, местењето избори, рекетот, Вице…