Д-р Беќаровски: Оптимист сум дека може годинава да се оди на одмор зошто топлото време влијаеше врз британскиот сој

Оптимист сум дека може годинава да се оди на одмор, вели проф. д-р Нико Беќаровски, oд Институтот за токсикологија во … Продолжи со читање Д-р Беќаровски: Оптимист сум дека може годинава да се оди на одмор зошто топлото време влијаеше врз британскиот сој