Чулев забрани решенија на Спасовски за прераспределба на службеници

Техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, вчера испратил телеграма до сите раководители на организациски единици во рамките на МВР … Продолжи со читање Чулев забрани решенија на Спасовски за прераспределба на службеници