Бугарите биле администратори, ги ослободиле Кумановo и Паланка

БГНЕС: Ако ве разбирам добро, македонската држава сега е подготвена да ја отвори оваа страница и луѓето во Македонија да … Продолжи со читање Бугарите биле администратори, ги ослободиле Кумановo и Паланка