Британскиот сој на корона стигнаа во Македонија

Министерството за здравство ја информира јавноста дека денеска при анализа на податоци од позитивни ковид пациенти во месец јануари, во … Продолжи со читање Британскиот сој на корона стигнаа во Македонија