„Бомба“ од ВМРО-ДПМНЕ: Сите вработени и унапредени од СДСМ терани да си ја одработат „услугата“ за Пендаровски

За време на претседателските избори, СДСМ направи злоупотреба со тоа што функционери агитирале гласачи во јавни институции. Наместо за државта, … Продолжи со читање „Бомба“ од ВМРО-ДПМНЕ: Сите вработени и унапредени од СДСМ терани да си ја одработат „услугата“ за Пендаровски