Боки 13: Не сум во состојба да следам судењето

Не се чуствувам добро, немам добиено терапија за новата дијагноза. Не сум во состојба да го следам судењето. Од сабајле … Продолжи со читање Боки 13: Не сум во состојба да следам судењето