Бизнисмени со децата, политичари со сопругите – кој се прошета до Токио на државна сметка?!

На социјалните мрежи се појави список на кој стојат имиња на македонската делегација која заминала на Олимписки игри во Токио. … Продолжи со читање Бизнисмени со децата, политичари со сопругите – кој се прошета до Токио на државна сметка?!