Била бремена – 22-годишната девојка е најмладата жртва на пандемијата

22-годишна бремена скопјанка без претходни коморбидитети е најмладата жртва на коронавирусот во земјава од почетокот на пандемијата. Според неофицијални информации, … Продолжи со читање Била бремена – 22-годишната девојка е најмладата жртва на пандемијата