Бараме да се прикажат целосните снимки каде што Јанева се сретнува со Заев

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ,Александар Николоски, на вонредна прес-конференција која се одржа вечерва,а се однесуваше на објавените ПИ-мерки за случајот „Рекет“, нагласи … Продолжи со читање Бараме да се прикажат целосните снимки каде што Јанева се сретнува со Заев