Баџанакот на Џафери влезе во Антикорупциска

Собранието денеска официјално го избра Нури Бајрами за член на новата Аниткорупциска комисија. Но, Бајрами е баџанак на претседателот на … Продолжи со читање Баџанакот на Џафери влезе во Антикорупциска