АВМУ: Објавување документи со информации од висок јавен интерес суштинска задача на медиумите

Објавувањето документи со информации од висок јавен интерес е една од суштинските задачи на слободните и независни медиуми затоа што … Продолжи со читање АВМУ: Објавување документи со информации од висок јавен интерес суштинска задача на медиумите