Арсовски: Имам информација дека е вратен авансот за кинеските вакцини

Ако се вратиме наназад периодот ќе видиме дека и Венко Филипче и владата на Зоран Заев постојано лажат за набавката … Продолжи со читање Арсовски: Имам информација дека е вратен авансот за кинеските вакцини