Апасиев потврди: Има ново мнозинство

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев, потврди дека во Собранието е формирано ново мнозинство. Апасиев информира дека новото мнозинство го има … Продолжи со читање Апасиев потврди: Има ново мнозинство