Антикорупциска отвори постапки против Заев, Анѓушев, Манчевски, Пановска Ставридис, Мерко, Вангеловски…

Антикорупциската комисија денеска одржува седница на која отвори повеќе предмети по чуен глас, по пријави од граѓани и политички партии. … Продолжи со читање Антикорупциска отвори постапки против Заев, Анѓушев, Манчевски, Пановска Ставридис, Мерко, Вангеловски…