Aнкета: ВМРО-ДПМНЕ со поголема поддршка пред коалицијата СДСМ-Беса

ВМРО-ДПМНЕ има сигурно водство пред коалицијата СДСМ/БЕСА. Ова го покажува најновата анкета спроведена од Институтот “Habeas Corpus” кој разработува прашања од … Продолжи со читање Aнкета: ВМРО-ДПМНЕ со поголема поддршка пред коалицијата СДСМ-Беса