Анкета има, нарачател нема: „Брима галуп“ демантира, но не знае што

Последната анкета на агенцијата „Брима Галуп“ крена голема прашина откако новинарот Горан Момироски објави дека такво истражување воопшто не било … Продолжи со читање Анкета има, нарачател нема: „Брима галуп“ демантира, но не знае што