Aли Ахмети со порака од Слупчане: УЧК е составен дел од историјата на „Cеверна Македонија“

Првиот човек на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети од Слупчане истакна дека споменикот на УЧК, ги обединува народите од … Продолжи со читање Aли Ахмети со порака од Слупчане: УЧК е составен дел од историјата на „Cеверна Македонија“