„Алфа“: Мито-вирус ги демне дозволите за интервентен увоз на лекови!?

Кумановската фирма за увоз на лекови „Гео фФарм“ не работи скоро две години, пропаднатиот обид за поткуп од 10 отсто … Продолжи со читање „Алфа“: Мито-вирус ги демне дозволите за интервентен увоз на лекови!?