Алфа: Курто Дудуш признава дека има аудио снимка од тепањето во неговата канцеларија

Сите правни можности ги користи градоначалникот на општина Шуто Оризари Курто Дудуш за да ја избегне правдата. Основен суд Скопје … Продолжи со читање Алфа: Курто Дудуш признава дека има аудио снимка од тепањето во неговата канцеларија