Ако сте се вакцинирале во Србија, и имате српски сертификат, во странство има проблеми

Илјадници македонски граѓани се вакцинираа против коронавирусот во Србија, а весникот Блиц пишува каде нивниот сертификат го олеснува патувањето, но … Продолжи со читање Ако сте се вакцинирале во Србија, и имате српски сертификат, во странство има проблеми