Ајде Влада на сите патници кои уплатија летување во септември да им објасните дека ќе треба да платат уште 45 евра во Грција за да се вратат дома со ПЦР тест

Ајде Влада вие на сите патници кои уплатија летување во септември со нивните ваучери од 2019-та година, да им објасните … Продолжи со читање Ајде Влада на сите патници кои уплатија летување во септември да им објасните дека ќе треба да платат уште 45 евра во Грција за да се вратат дома со ПЦР тест