Адвокат доби доби казна од 2.000 евра за статусот: „Сваровски судија Лаличиќ, дно од судија“

Адвокатот Асмир Алиспајиќ доби казна од 2.000 евра бидејќи на социјалните мрежи објавил статус во кој ја споменува судијката Софија … Продолжи со читање Адвокат доби доби казна од 2.000 евра за статусот: „Сваровски судија Лаличиќ, дно од судија“