15 септември: Синоним за неисполнети ветувања и криминали од СДСМ

Денеска е 15 септември, денот кој се поврзува со лагите и неисполнетите ветувања на СДСМ. Ова е ден кој е … Продолжи со читање 15 септември: Синоним за неисполнети ветувања и криминали од СДСМ