Сквернавење на МНТ: „Шверцери“ како од синџир пуштени „прославуваа“ со дивеење и скокање во новиот театар

Министерството за култура дозволи во петокот навечер во Македонскиот народен театар навивачите на Шкупи да прослават 30 години постоење. „Шверцерите“ … Продолжи со читање Сквернавење на МНТ: „Шверцери“ како од синџир пуштени „прославуваа“ со дивеење и скокање во новиот театар