Шаќири: Имам обврска пред себе и пред вас да ви образложам под какви околности денеска сум разрешена

Откако утрово со решение на Министерствто за култура, беше сменета од функцијата в.д директор на театар „Комедија“, Нора Шаќири Марковиќ … Продолжи со читање Шаќири: Имам обврска пред себе и пред вас да ви образложам под какви околности денеска сум разрешена