Се укинува ли наградата „Гоце Делчев“?

Непосредно пред одбележувањето на 4 февруари – денот на раѓањето на Гоце Делчев, македонскиот национален херој, учесник во македонското револуционерно … Продолжи со читање Се укинува ли наградата „Гоце Делчев“?