Прилепскиот архив денеска одбележува 66 години постоење

Со нови, ексклузивни документи и фотографии, подарени од граѓани, Прилепскиот архив денеска одбележува 66 години постоење. Според Елена Чагороска, раководител … Продолжи со читање Прилепскиот архив денеска одбележува 66 години постоење