Плеурат Гаши: Не сакав да нема Џез фестивал, не дај боже!

Скопскиот џез фестивал, Офф-Фест, Здраво млади, фестивалот 103 генерации на „Стотројка“ не се поддржани од Министерството за култура поради нецелосни … Продолжи со читање Плеурат Гаши: Не сакав да нема Џез фестивал, не дај боже!