Министерството за култура ќе финансира проект наречен „Илирида“ – нови скандали со годишната програма

Се е исто како лани…Годишниот конкурс на Министерството за култура  повторно предизвикува скандали во јавноста поради нивниот избор за финансирање … Продолжи со читање Министерството за култура ќе финансира проект наречен „Илирида“ – нови скандали со годишната програма